Dit prachtige e-book is dit jaar uitgebracht door de beroepsvereniging NBPO. Hierin zijn maar liefst 12 mooie, herkenbare en pakkende ervaringen verzameld. Het zijn ervaringen van klanten die een professional organizer hebben ingeschakeld.

Iedereen herkent wel iets in deze verhalen. Ze gaan bijvoorbeeld over structuur aanbrengen in je werk, over de dagelijkse strijd bij ADHD, mantelzorgers, kleiner gaan wonen, een gehaaste verhuizing. Maar ook over verzamelingen, traumatisch verlies, alle ballen in de lucht willen houden.

Een boek dat je de ogen opent voor de vele facetten van het leven waarbij een organizer een uitkomst kan zijn. Lees daarom maar eens wat van deze aansprekende verhalen. De ervaringen van deze klanten zouden zomaar jouw ervaring kunnen zijn. Download het e-book hier. Het is gratis.

Ik ben reuze benieuwd naar je reactie! Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend sparren over jouw situatie of dat van mensen over wie jij je zorgen maakt? Aarzel niet en neem zeker even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *