Handig voor je gezinnen met kinderen tot 12 jaar: een klusjeslijst voor iedere leeftijd. Ook veel tips en uitleg hoe je dit kan introduceren in je gezin. En misschien doe je dit van nature al: kijk eens bij de klusjes per leeftijd want ze kunnen waarschijnlijk meer dan je denkt.
Deze lijst geef ik nogal eens weg in gezinnen en tijdens de workshops. Het zet je vast en zeker aan het denken. En is het zielig om kinderen klusjes te laten doen? Nee! Het helpt ze juist om routines aan te leren, verantwoordelijkheid te dragen en ook op deze manier onderdeel te zijn van het gezin.


Download hier gratis de klusjeslijst

Laat je me weten welke successen jij boekt en hoe je kids reageren? Of vind je het maar wát lastig om hiermee te beginnen? Bel me vrijblijvend voor een goede start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *