Gratis kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak en daarna beslis je of je gebruik wilt maken van mijn diensten.

Uurtarief

Mijn uurtarief voor particulieren bedraagt per uur € 54,- (geen BTW van toepassing). Ik werk in blokken van 3 uur aaneen.
Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:
– Reiskosten tot 15 kilometer enkele reis. Daarboven bereken ik € 0,19 per kilometer
– Kleine organizing materialen

Vergoedingen

PGB: In sommige gevallen kunnen de kosten van de inzet van de professional organizer vergoed worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). 

Hier lees je wat een PGB via de WMO inhoudt. Ook kun je actuele informatie over  het PGB vinden op de websites van Per Saldo, de Sociale Verzekeringsbank (SVB) of het CIZ.

In sommige gevallen is de werkgever bereid om de kosten te betalen, om hiermee uitval van de werknemer te voorkomen of voor een snellere reïntegratie. Een thuis waar je kan uitrusten en ontspannen draagt bij aan hoe je op je werk presteert. Ga in dat geval in gesprek hierover met je werkgever. Er zijn CAO’s waarin mogelijkheden zijn vanuit opleidingsbudget.

 

Documenten van Overview Coach:

Aan de gegevens op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.